Tehetség Kapcsolatrendszer Alapítvány
Tehetség Kapcsolatrendszer Alapítvány

Találmányok, ötletek, együttműködés

     Ezen az oldalon a regisztrált tehetségeink egymással vehetik fel a kapcsolatot, alakíthatnak ki csoportokat egy-egy ötlet,  vagy bármilyen egyéb együttműködés vagy problémamegoldások érdekében. Részletek

Itt van lehetőség bármilyen magán jellegű vagy saját célkitűzésekhez kapcsolódó problémákhoz társakat gyűjteni, kapcsolatokat építeni.

     Az „Ötletből találmány” programunkban való részvétellel lehetőséget biztosítunk a legjobb, legéletrevalóbb ötletek megvalósításában, szabadalmi oltalom alá helyezésében és piacra való bevezetésében is. Kreatív ötleteitekhez, találmányi javaslataitokhoz hasonló érdeklődésű és képességű társakat tudtok gyűjteni. Ebben az esetben az adatlapunkról letölthető Titoktartási Nyilatkozatot is lehetőségetek van egymás számára kitölteni és elküldeni, ezt kitöltve és visszaküldve jogi védelmet is jelent egy-egy ötletgazda számára.

     Amennyiben egy-egy ötlet kidolgozásánál eleinte még nincs meg a bizalom a megosztáshoz, a szellemi tulajdon védelméről szóló hatályos jogszabályok arra is lehetőséget biztosítanak, hogy  egy-egy ötlet (még akár csak ötlet formájában is) a szabadalmi védettségi folyamat elindítása előtt  egy speciális jogi védettséget élvezzenek. Ehhez a Kapcsolat oldalon keresztül egy erről az igényről szóló üzenetet várunk, majd ezt követően alapítványunk segít az ötlet, kezdeményezés előzetes védettségének megvalósításában ami egy rövidebb időtartam alatt megvalósítható (18 év alatti tehetségeink esetén ennek hivatalos ügymenete természetesen a szülőkkel történik).  Ezt követően a csoportos, együttes munkavégzés után, a kidolgozottság mértékétől függően elindítható a szabadalmi védettség megvalósításának folyamata. (Igény szerint az egyes találmányi javaslat piacképessége is feltérképezhető segítségünkkel)

    Alapítványunk a legeredetibb ötletek és kidolgozott megoldások ötletgazdáit, illetve a legaktívabb, kreatív megoldásokat produkáló tehetségeinket (lehetőségeinkhez képest) anyagilag is igyekszik támogatni ösztöndíjakkal, egyszeri, vagy rendszeres támogatásokkal is.

Ez az oldal csak aktivált regisztráció után érhető el.